“Thea is oprecht betrokken bij de kandidaat.Toen Thea met mij het gesprek aanging wist ze op de juiste manier door te vragen en zo een goed profiel van mij te schetsen. Hierdoor kon ze goed inzien dat het bedrijf en ik bij elkaar zouden passen. Door haar persoonlijke steun voor én tijdens de sollicitaties kon ik me goed voorbereiden. Dankzij Thea werk ik nu met veel plezier in mijn nieuwe functie!”

Joris

As a new-comer to the Netherlands, my journey of job searching was relatively challenging. Now, I fortunately ended up in a company with a solid culture where I work happily surrounded by an engaged and productive team. It all started with a call from Thea.

 
What distinguishes my experience with Thea is her human-focussed yet proffesional style. She takes into account both employer’s and employee’s characteristics, preferences and conditions in order to find the best match. During the interviews you feel understood thanks to her genuine interest supported by in-depth questioning. This makes it more possible for her to find you the best possible job opportunity. I especially appreciate how she contributed to my personal development with her continuous feedbacks throughout the process even though this is not what is expected from a recruiter. For Thea, her job is not finished once the contract is signed. She keeps checking if I am doing good in my new job which makes it clear that she feels responsible for whole journey of the candidate and the employee.
It was a real pleasure for me to collaborate with a proffesional like Thea who conducts her job with such a passion and dedication.
Gamze

“Thea, je bent een echte volhouder die door goed te luisteren naar mij als kandidaat een echte passende functie heeft gevonden. Al jaren hebben we contact via LinkedIn en zo af en toe kwam je met een functie die in mijn ogen net niet paste. Totdat die ene functie kwam, waarvan jij heilig overtuigd was dat DE match was! Zelf was ik nog niet 100% overtuigd, totdat ik het gesprek met het bedrijf gevoerd heb en duidelijk werd dat dit inderdaad een hele goede match is. Ondertussen werk ik elke dag met veel plezier bij deze nieuwe organisatie en hoop dat nog jaren te doen. Mocht ik weer op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging, ben je de eerste die ik bel!”

Leonie

“Ik kende Thea al wat langer, we hadden eens eerder met elkaar gesproken en hadden af en toe contact. Het voordeel van Thea is dat ze je echt wilt leren kennen! Ze kwam op het juiste moment met een superleuke functie waar ze me alles over kon vertellen. Ze zoekt echt de verdieping en is heel persoonlijk in haar aanpak. Dit spreekt mij erg aan. Ze gaat daarbij echt voor kwaliteit. Bovendien weet ze goed te balanceren tussen kandidaat en opdrachtgever. Gedurende het  hele procedure heeft ze me goed geholpen. Dit heeft er toe geleid dat ik nu helemaal op mijn plek zit! Ik kan Toff Recruitment iedereen van harte aanraden, ook als je nog niet direct op zoek bent!

Maarten

“Wat opvalt is dat Thea iemand is die heel persoonlijk te werk gaat. Daarnaast is ze in staat om op een prettige manier (kritische) vragen te stellen, heel goed te luisteren en door te vragen! Gevolg is dat ze me echt goed heeft leren kennen. De functie waarover ze me belde kwam én op het juiste moment én was precies hetgeen ik graag zou willen! En alleen omdat we er beiden voor de volle 100% achter stonden heeft ze me voorgesteld. Inmiddels werk ik met super veel plezier in deze nieuwe baan bij deze nieuwe werkgever. Werk jij net als ik enkele jaren in de buitendienst van farma en overweeg je een volgende stap, ga dan zeker eens met Thea praten!

Frank

“Afgelopen jaar hebben we voor het eerst met Thea samengewerkt en ze heeft mij positief verrast door haar persoonlijke, betrokken en resultaatgerichte aanpak. Op zeer korte termijn had zij 4 sterke kandidaten voor een salesfunctie en konden we een vacature binnen no-time invullen. Thea verdiept zich sterk in het functieprofiel en de organisatiecultuur en -ambitie en is m.i. daarom zo succesvol in het matchen van de juiste mensen. Complimenten en nogmaals hartelijk bedankt Thea!”

Tobias

“Vanaf het eerste moment heb ik het contact met Thea ervaren als heel prettig en professioneel. De gesprekken met Thea waren open en ook persoonlijk, waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde bij haar. Hierdoor had Thea snel door hoe ik de volgende stap in mijn carrière voor me zag en dankzij haar grote netwerk binnen de pharma had ze snel een passende vacature gevonden. Haar ruime ervaring heeft mij ook geholpen in de voorbereiding van de sollicitatiegesprekken. Ik zou iedereen die verder wil binnen de pharma aanraden contact op te nemen met Thea!”

Tobias

“Ik heb Toff Recruitment ervaren als een heel persoonlijk, professioneel en no-nonsense bureau. Thea verdiept zich oprecht in je als persoon, luistert heel goed en vraagt door. Ze komt alleen met vacatures die écht passend zijn. Ook na de plaatsing bleven we contact houden en kon ik altijd bij haar terecht. Bij Thea is geven en nemen in balans!”

Eric

“Mijn ervaringen met Toff zijn uitstekend! Voorafgaand aan de werving & selectie procedure heb ik altijd een goed gesprek met Thea gehad. Ze luistert naar de verwachtingen van de opdrachtgever en denkt mee om het profiel van de kandidaat voor de vacature duidelijk te krijgen. Vervolgens zoekt ze actief naar een passende kandidaat. Ze heeft me veel werk uit handen genomen door haar netwerk te raadplegen, gesprekken met potentiële kandidaten te voeren en adequaat te rapporteren over haar bevindingen. De laatste 2 vacatures in mijn team zijn succesvol door Toff ingevuld.”

Raymond

“In mijn laatste jaar van mijn opleiding aan de Haagse Hogeschool ben ik in contact gekomen met Thea. Door snel te schakelen hebben wij elkaar in korte tijd kunnen spreken en heeft Thea een persoonlijk profiel kunnen opstellen.
Wat ik erg fijn vond is dat Thea oprechte aandacht heeft voor jou als persoon. Ze luistert goed naar jouw wensen en is erg betrokken bij het proces. Dankzij Thea ben ik terecht gekomen bij een ontzettend leuk bedrijf waar ik binnenkort ga starten met een functie die helemaal bij mij past. Als jij een nieuwe uitdaging zoekt binnen de farmaceutische industrie zou ik dan ook zeker aanraden contact op te nemen met Thea”.

Laura

“Ook ik kwam op een spontane manier in contact met Thea. Er was een (tijdelijke) functie per direct vacant in mijn regio. Na een heel plezierig overleg met haar was het plaatje snel rond en kreeg ik een leuke job waarin ik me direct thuis voelde. Ze heeft mijn wensen en die van de opdrachtgever goed ingeschat.Thea benadert de mensen op een vriendelijke manier waarin zij zoekt wat voor jou en de opdrachtgever het best past. Ik hoop dan ook dat ik, indien nodig, in de toekomst weer van haar expertise gebruik mag maken.”

Loek

“Het contact met Thea was prettig, doelgericht en professioneel. Thea had snel door wat mijn wensen waren. Binnen enkele weken heeft ze mij door haar ruime ervaring in de farma, uitstekend voorbereid op mijn sollicitatiegesprek. Met dank aan Thea werk ik inmiddels een maand op een functie waar ik héél enthousiast over ben!”

Hilde

“Een persoonlijke benadering zonder grenzen!, dat is het eerste waar ik aan denk bij Toff Recruitment. Thea is als geen ander oprecht geïnteresseerd en betrokken! Daarnaast vind ik het sterk dat ze de LIFO – kleurenanalyse gebruikt. De uitkomst hiervan gaf haarfijn aan wat mijn sterke punten zijn en ook mijn mogelijke valkuilen. Wat mij betreft heeft ze geen betere match kunnen maken!”

Evelien

“Wat mij opviel is dat Thea veel selectiewerk vooraf heeft gedaan. Ze heeft onze vraag écht begrepen. Bovendien is ze niet het type dat lukraak met cv’s gaat schuiven. Dit heeft ons heel veel werk gescheeld! Ik zou haar dan ook zeker aanbevelen aan anderen. Juist door haar zorgvuldigheid, snelle manier van schakelen en pro-actief reageren, hoop ik dat meer mensen haar weten te vinden.”

Twan

“Mijn ervaring met Thea is erg positief. Thea is erg betrouwbaar en probeert een duidelijk beeld van de persoon in kwestie te krijgen zodat de juiste functie wordt verkregen voor de juiste kandidaat. Ook werd informatie van de functie in kwestie erg duidelijk omschreven en klopt dit met de werkzaamheden in de praktijk. Al met al een erg prettige en snelle samenwerking met een goede passende baan als gevolg.”

Angela

“Mijn ervaringen met Thea zijn zeer positief. Dankzij haar heb ik nu een job waar ik erg gelukkig mee ben en waar ik me op m’n plek voel. Wat Thea kenmerkt – buiten het feit dat ze een positief en prettig persoon in de omgang is – is dat ze verder kijkt dan alleen kandidaat en vacature. Ze kijkt ook naar de persoonlijkheid en cultuur binnen een firma. Dit onderscheidt haar van anderen.

Ik kan Toff dan ook zeker aanraden voor iedereen die op zoek is naar een andere job!”

Aafke

“Ik heb een erg goede ervaring met Thea. Wat mij met name opvalt is haar doorzettingsvermogen en overtuigingskracht. Ze laat je goed inzien wat je marktwaarde is, en geeft daarbij eerlijke feedback. Toff onderscheidt zich door welgemeende persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Door mensenkennis en kennis van de markt weet Thea de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Daarnaast vind ik dat er een goede begeleiding is zowel voor, tijdens als na de sollicitatieprocedure. Ik zou Toff zeker aanbevelen! Thea heeft me goed begeleid naar een nieuwe en leuke baan :)!”

Frederika

Zeer onverwachts kwam ik in aanraking met Thea.

Het profiel wat ze zocht maakte ze direct duidelijk en we kwamen snel tot een persoonlijk gesprek door haar flexibiliteit en een gezond gevoel van urgentie.

Het snel schakelen, gekoppeld aan een goede intake en afstemming van de behoefte bij de opdrachtgever heeft voor mij geleid tot een prachtige baan bij het grootste oncologie bedrijf van Nederland.

Ik wens Thea met TOFF RECRUITMENT nog veel mooie “matches”.

Karel

“Thea is een goede recruiter om mee samen te werken. Ze is deskundig, heeft veel ervaring met mensen en een goed netwerk, ook in het noorden van het land. De verwachtingen en wensen zijn snel duidelijk en worden aangepast indien nodig. Ze weet daarbij de juiste mensen te vinden zonder een overkill aan CV’s.”

Barend

“De kernwoorden voor het contact met Thea waren empathisch, snel schakelend, goed voorbereid en adviserend. Door haar goede tips & trics en de informatie over de sollicitatieprocedure, heb ik de baan uiteindelijk gekregen! En: het bedrijf en verwachtingen die geschetst waren komen absoluut overeen. Wat ik prettig vind om te merken is dat Thea je alleen voorstelt wanneer ze er van overtuigd is dat jij én de ideale persoon bent voor de functie én voor het bedrijf, maar óók dat het bedrijf het ideale bedrijf is voor jou.”

Saskia

“Het eerste wat mij opviel was haar persoonlijke manier van benaderen. Ook vraagt ze heel goed door. Wat wil je, wat zoek je, waar wordt je gelukkig van? Zodra ik vertelde wat ik wilde zag je bij haar de radertjes gaan draaien. Ook heb ik gemerkt dat ze goede coachings-vaardigheden heeft. Ze is prettig in de begeleiding, kan goed luisteren en laat mij zelf de antwoorden vinden.”

Ronette

“Toff Recruitment en Thea Offringa, dan zeg ik integer, doortastend, persoonlijk en professioneel. In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging was Thea uitstekend in staat om, dmv de juiste vraagstelling, een goed beeld van mij te vormen. Met als resultaat dat ze voor mij een perfect passende functie heeft weten te vinden.”

Linda

“Persoonlijk, oprecht, betrokken en geïnteresseerd, zo heb ik Thea ervaren. Door de persoonlijke klik, en een andere manier van vragen weet ze boven tafel te krijgen wat je zoekt en wat bij je past! Door te luisteren en haar goede coachingsvaardigheden wordt je goed voorbereid op de procedure(s). TOFF is meer dan W&S alleen!”

Nynke

“Thea Offringa as owner of Toff Recruitment performed an excellent job and she demonstrated a good understanding of the pharma-sales business. Through clear communication and alignment with us she proposed several suitable candidates who we did hire within the time limits we agreed with Thea.”

Lex

“In mijn BMS tijd viel Thea al op door haar gedrevenheid en alerte houding gekoppeld aan een plezierige positieve houding. Dit vond ik terug in haar nieuwe rol als recruiter. Rapportage en stiptheid zijn bij TOFF van een continu hoog niveau. De kandidaat die uiteindelijk bij ons is begonnen werkt er naar volle tevredenheid van beide partijen. Ik zou TOFF en Thea zeker aanbevelen bij collega´s.”

Fred

“Ik kende Thea al wat langer, we hadden eens eerder met elkaar gesproken en hadden af en toe contact. Het voordeel van Thea is dat ze je echt wilt leren kennen! Ze kwam op het juiste moment met een superleuke functie waar ze me alles over kon vertellen. Ze zoekt echt de verdieping en is heel persoonlijk in haar aanpak. Dit spreekt mij erg aan. Ze gaat daarbij echt voor kwaliteit. Bovendien weet ze goed te balanceren tussen kandidaat en opdrachtgever. Gedurende het  hele procedure heeft ze me goed geholpen. Dit heeft er toe geleid dat ik nu helemaal op mijn plek zit! Ik kan Toff Recruitment iedereen van harte aanraden, ook als je nog niet direct op zoek bent!

Maarten

“Wat opvalt is dat Thea iemand is die heel persoonlijk te werk gaat. Daarnaast is ze in staat om op een prettige manier (kritische) vragen te stellen, heel goed te luisteren en door te vragen! Gevolg is dat ze me echt goed heeft leren kennen. De functie waarover ze me belde kwam én op het juiste moment én was precies hetgeen ik graag zou willen! En alleen omdat we er beiden voor de volle 100% achter stonden heeft ze me voorgesteld. Inmiddels werk ik met super veel plezier in deze nieuwe baan bij deze nieuwe werkgever. Werk jij net als ik enkele jaren in de buitendienst van farma en overweeg je een volgende stap, ga dan zeker eens met Thea praten!

Frank

“Afgelopen jaar hebben we voor het eerst met Thea samengewerkt en ze heeft mij positief verrast door haar persoonlijke, betrokken en resultaatgerichte aanpak. Op zeer korte termijn had zij 4 sterke kandidaten voor een salesfunctie en konden we een vacature binnen no-time invullen. Thea verdiept zich sterk in het functieprofiel en de organisatiecultuur en -ambitie en is m.i. daarom zo succesvol in het matchen van de juiste mensen. Complimenten en nogmaals hartelijk bedankt Thea!”

Tobias

“Vanaf het eerste moment heb ik het contact met Thea ervaren als heel prettig en professioneel. De gesprekken met Thea waren open en ook persoonlijk, waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde bij haar. Hierdoor had Thea snel door hoe ik de volgende stap in mijn carrière voor me zag en dankzij haar grote netwerk binnen de pharma had ze snel een passende vacature gevonden. Haar ruime ervaring heeft mij ook geholpen in de voorbereiding van de sollicitatiegesprekken. Ik zou iedereen die verder wil binnen de pharma aanraden contact op te nemen met Thea!”

Tobias

“Ik heb Toff Recruitment ervaren als een heel persoonlijk, professioneel en no-nonsense bureau. Thea verdiept zich oprecht in je als persoon, luistert heel goed en vraagt door. Ze komt alleen met vacatures die écht passend zijn. Ook na de plaatsing bleven we contact houden en kon ik altijd bij haar terecht. Bij Thea is geven en nemen in balans!”

Eric

“Mijn ervaringen met Toff zijn uitstekend! Voorafgaand aan de werving & selectie procedure heb ik altijd een goed gesprek met Thea gehad. Ze luistert naar de verwachtingen van de opdrachtgever en denkt mee om het profiel van de kandidaat voor de vacature duidelijk te krijgen. Vervolgens zoekt ze actief naar een passende kandidaat. Ze heeft me veel werk uit handen genomen door haar netwerk te raadplegen, gesprekken met potentiële kandidaten te voeren en adequaat te rapporteren over haar bevindingen. De laatste 2 vacatures in mijn team zijn succesvol door Toff ingevuld.”

Raymond

“In mijn laatste jaar van mijn opleiding aan de Haagse Hogeschool ben ik in contact gekomen met Thea. Door snel te schakelen hebben wij elkaar in korte tijd kunnen spreken en heeft Thea een persoonlijk profiel kunnen opstellen.
Wat ik erg fijn vond is dat Thea oprechte aandacht heeft voor jou als persoon. Ze luistert goed naar jouw wensen en is erg betrokken bij het proces. Dankzij Thea ben ik terecht gekomen bij een ontzettend leuk bedrijf waar ik binnenkort ga starten met een functie die helemaal bij mij past. Als jij een nieuwe uitdaging zoekt binnen de farmaceutische industrie zou ik dan ook zeker aanraden contact op te nemen met Thea”.

Laura

“Ook ik kwam op een spontane manier in contact met Thea. Er was een (tijdelijke) functie per direct vacant in mijn regio. Na een heel plezierig overleg met haar was het plaatje snel rond en kreeg ik een leuke job waarin ik me direct thuis voelde. Ze heeft mijn wensen en die van de opdrachtgever goed ingeschat.Thea benadert de mensen op een vriendelijke manier waarin zij zoekt wat voor jou en de opdrachtgever het best past. Ik hoop dan ook dat ik, indien nodig, in de toekomst weer van haar expertise gebruik mag maken.”

Loek

“Het contact met Thea was prettig, doelgericht en professioneel. Thea had snel door wat mijn wensen waren. Binnen enkele weken heeft ze mij door haar ruime ervaring in de farma, uitstekend voorbereid op mijn sollicitatiegesprek. Met dank aan Thea werk ik inmiddels een maand op een functie waar ik héél enthousiast over ben!”

Hilde

“Een persoonlijke benadering zonder grenzen!, dat is het eerste waar ik aan denk bij Toff Recruitment. Thea is als geen ander oprecht geïnteresseerd en betrokken! Daarnaast vind ik het sterk dat ze de LIFO – kleurenanalyse gebruikt. De uitkomst hiervan gaf haarfijn aan wat mijn sterke punten zijn en ook mijn mogelijke valkuilen. Wat mij betreft heeft ze geen betere match kunnen maken!”

Evelien

“Wat mij opviel is dat Thea veel selectiewerk vooraf heeft gedaan. Ze heeft onze vraag écht begrepen. Bovendien is ze niet het type dat lukraak met cv’s gaat schuiven. Dit heeft ons heel veel werk gescheeld! Ik zou haar dan ook zeker aanbevelen aan anderen. Juist door haar zorgvuldigheid, snelle manier van schakelen en pro-actief reageren, hoop ik dat meer mensen haar weten te vinden.”

Twan

“Mijn ervaring met Thea is erg positief. Thea is erg betrouwbaar en probeert een duidelijk beeld van de persoon in kwestie te krijgen zodat de juiste functie wordt verkregen voor de juiste kandidaat. Ook werd informatie van de functie in kwestie erg duidelijk omschreven en klopt dit met de werkzaamheden in de praktijk. Al met al een erg prettige en snelle samenwerking met een goede passende baan als gevolg.”

Angela

“Mijn ervaringen met Thea zijn zeer positief. Dankzij haar heb ik nu een job waar ik erg gelukkig mee ben en waar ik me op m’n plek voel. Wat Thea kenmerkt – buiten het feit dat ze een positief en prettig persoon in de omgang is – is dat ze verder kijkt dan alleen kandidaat en vacature. Ze kijkt ook naar de persoonlijkheid en cultuur binnen een firma. Dit onderscheidt haar van anderen.

Ik kan Toff dan ook zeker aanraden voor iedereen die op zoek is naar een andere job!”

Aafke

“Ik heb een erg goede ervaring met Thea. Wat mij met name opvalt is haar doorzettingsvermogen en overtuigingskracht. Ze laat je goed inzien wat je marktwaarde is, en geeft daarbij eerlijke feedback. Toff onderscheidt zich door welgemeende persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Door mensenkennis en kennis van de markt weet Thea de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Daarnaast vind ik dat er een goede begeleiding is zowel voor, tijdens als na de sollicitatieprocedure. Ik zou Toff zeker aanbevelen! Thea heeft me goed begeleid naar een nieuwe en leuke baan :)!”

Frederika

Zeer onverwachts kwam ik in aanraking met Thea.

Het profiel wat ze zocht maakte ze direct duidelijk en we kwamen snel tot een persoonlijk gesprek door haar flexibiliteit en een gezond gevoel van urgentie.

Het snel schakelen, gekoppeld aan een goede intake en afstemming van de behoefte bij de opdrachtgever heeft voor mij geleid tot een prachtige baan bij het grootste oncologie bedrijf van Nederland.

Ik wens Thea met TOFF RECRUITMENT nog veel mooie “matches”.

Karel

“Thea is een goede recruiter om mee samen te werken. Ze is deskundig, heeft veel ervaring met mensen en een goed netwerk, ook in het noorden van het land. De verwachtingen en wensen zijn snel duidelijk en worden aangepast indien nodig. Ze weet daarbij de juiste mensen te vinden zonder een overkill aan CV’s.”

Barend

“De kernwoorden voor het contact met Thea waren empathisch, snel schakelend, goed voorbereid en adviserend. Door haar goede tips & trics en de informatie over de sollicitatieprocedure, heb ik de baan uiteindelijk gekregen! En: het bedrijf en verwachtingen die geschetst waren komen absoluut overeen. Wat ik prettig vind om te merken is dat Thea je alleen voorstelt wanneer ze er van overtuigd is dat jij én de ideale persoon bent voor de functie én voor het bedrijf, maar óók dat het bedrijf het ideale bedrijf is voor jou.”

Saskia

“Het eerste wat mij opviel was haar persoonlijke manier van benaderen. Ook vraagt ze heel goed door. Wat wil je, wat zoek je, waar wordt je gelukkig van? Zodra ik vertelde wat ik wilde zag je bij haar de radertjes gaan draaien. Ook heb ik gemerkt dat ze goede coachings-vaardigheden heeft. Ze is prettig in de begeleiding, kan goed luisteren en laat mij zelf de antwoorden vinden.”

Ronette

“Toff Recruitment en Thea Offringa, dan zeg ik integer, doortastend, persoonlijk en professioneel. In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging was Thea uitstekend in staat om, dmv de juiste vraagstelling, een goed beeld van mij te vormen. Met als resultaat dat ze voor mij een perfect passende functie heeft weten te vinden.”

Linda

“Persoonlijk, oprecht, betrokken en geïnteresseerd, zo heb ik Thea ervaren. Door de persoonlijke klik, en een andere manier van vragen weet ze boven tafel te krijgen wat je zoekt en wat bij je past! Door te luisteren en haar goede coachingsvaardigheden wordt je goed voorbereid op de procedure(s). TOFF is meer dan W&S alleen!”

Nynke

“Thea Offringa as owner of Toff Recruitment performed an excellent job and she demonstrated a good understanding of the pharma-sales business. Through clear communication and alignment with us she proposed several suitable candidates who we did hire within the time limits we agreed with Thea.”

Lex

“In mijn BMS tijd viel Thea al op door haar gedrevenheid en alerte houding gekoppeld aan een plezierige positieve houding. Dit vond ik terug in haar nieuwe rol als recruiter. Rapportage en stiptheid zijn bij TOFF van een continu hoog niveau. De kandidaat die uiteindelijk bij ons is begonnen werkt er naar volle tevredenheid van beide partijen. Ik zou TOFF en Thea zeker aanbevelen bij collega´s.”

Fred