Zit je nog steeds op de goede plek?

Een sessie ‘Ken Jezelf geeft inzicht én nieuwe kansen

Werk je in de farma? Kijk je regelmatig naar vacatures maar weet je eigenlijk niet of je wel écht weg wilt? Loop je al langere tijd te twijfelen of je nog wel op de goede plek zit?

Het speelveld in ‘farma’ is de afgelopen jaren snel veranderd.

In jouw werk zal daardoor ook het nodige veranderd zijn. Deuren gaan moeizamer open, agenda’s van artsen en specialisten zitten overvol. Je hebt een lange adem nodig om een duurzame relatie op te bouwen, en tegelijk kun je het gevoel krijgen dat jou die tijd niet wordt gegund.

De kans bestaat dat je je afvraagt of je nog wel in de juiste functie zit en/of bij de juiste werkgever.

Op dat moment kan het enorm verhelderend zijn om eens om de tafel te gaan met Toff. Na ruim 20 jaar farma ken ik de ups en downs in dit vak. Ik hoor en spreek veel mensen uit het veld. En ik kan ook inschatten of jij op een andere plek misschien beter tot je recht komt. Door jou een spiegel voor te houden, kun je zelf relativeren waar dat nodig is. Misschien zie je na afloop van deze sessie ineens dat je eigenlijk juist prima zit in jouw huidige functie, en waardeer je de mooie kanten van het vak des te meer!

 

Samen kunnen we kijken wat je kansen zijn.

Waar loop je tegen aan en hoe zou je dat kunnen oplossen?
Wat past bij jou, niet alleen qua functie maar ook qua bedrijf?
Wat verwacht je van je werk?

En: hoe zorg je dat je meer voldoening krijgt, meer succes of een stapje hoger kunt klimmen op de carrièreladder?

In een sessie van een halve dag, ergens op locatie of bij mij in Beetsterzwaag, krijgen we dat haarscherp. Kun je uitspreken wat je niet wilt, wat je wensen zijn en kunnen we sparren hoe we meer van die wensen kunnen laten uitkomen.

Wat gaan we doen?

 • Vragenlijst LIFO®
 • Sparringsessie over je huidige functie
 • Profiel maken van je ideale baan
 • Kijken in hoeverre je huidige functie die ideale baan kan worden
 • Feedback op je presentatie
 • Controle van CV en LinkedIn profiel
Wat levert dat op?

 • Inzicht in jouw voorkeursgedrag in gewone situatie én onder stress
 • Inzicht in wat je mist in je huidige job
 • Inzicht in je wensen voor je carrière
 • Actielijst voor je opties: wat ga je nu doen.
 • Je weet hoe je overkomt op anderen
 • Je persoonlijke en schriftelijke presentatie verbetert

Wat krijg je erbij?

Mijn kennis, aandacht en ervaring. Ik heb al zoveel kandidaten gezien en ik spreek zoveel mensen die op de stoel van de selecteur zitten, dat ik soms meer zie dan me lief is. Ik snap direct waarom dat kleine detail zo storend kan zijn, of waarom ik jou direct zou afraden om een blauw jasje te dragen, bij wijze van spreken.

Bovendien ken ik veel bedrijven en heb ik overal contacten. Ik kan je helpen om je te gaan richten op organisaties waar jij je thuis zult voelen. En ik kan je zeker helpen als jij stappen wilt ondernemen om daar dichterbij te komen.

Lijkt dit je wat?

Bel of mail om de verschillende mogelijkheden te bespreken, of lees eerst meer over mijn achtergrond zodat je weet met wie je in zee gaat.

 • HanHan

  Toff (Thea) is een erg gedreven recruiter waarbij een goede match van twee kanten altijd voorop staat. Door haar jarenlange ervaring heeft ze een goede kijk op mensen ontwikkeld en kan ze putten uit een uitgebreid netwerk. Thea denkt goed mee met haar opdrachtgevers en is transparant over zowel de sterktes als de eventuele verbeterpunten van haar kandidaten.

  Ik kan Toff recruitment dan ook zeker aanbevelen.

 • GamzeGamze
  As a new-comer to the Netherlands, my journey of job searching was relatively challenging. Now, I fortunately ended up in a company with a solid culture where I work happily surrounded by an engaged and productive team. It all started with a call from Thea.
  What distinguishes my experience with Thea is her human-focussed yet proffesional style. She takes into account both employer's and employee's characteristics, preferences and conditions in order to find the best match. During the interviews you feel understood thanks to her genuine interest supported by in-depth questioning. I especially appreciate how she contributed to my personal development with her continuous feedbacks throughout the process even though this is not what is expected from a recruiter. For Thea, her job is not finished once the contract is signed. She keeps checking if I am doing good in my new job which makes it clear that she feels responsible for whole journey of the candidate and the employee.
  It was a real pleasure for me to collaborate with a proffesional like Thea who conducts her job with such a passion and dedication!
 • RoyRoy

  Thea luistert goed naar de behoefte van de klant en vraagt naast inhoud ook goed door op de potentiële match met de organisatie. Hierdoor kwamen binnen een week enkele sterke kandidaten naar voren die kwa profiel allen binnen onze organisatie hadden kunnen werken.

  De combinatie van competentie en persoonlijkheid gaven al snel de doorslag, waardoor het continu schuiven van Cv's overbodig bleek. Dit zegt veel over het strakke voorwerk dat Thea verricht en over de snelheid waarmee Thea zéér geschikte kandidaten weet aan te dragen.

  Thea haar ervaring en persoonlijke aanpak laten duidelijk hun waarde zien!

 • LeonieLeonie

  Thea, je bent een echte volhouder die door goed te luisteren naar mij als kandidaat een echte passende functie heeft gevonden. Al jaren hebben we contact via LinkedIn en zo af en toe kwam je met een functie die in mijn ogen net niet paste. Totdat die ene functie kwam, waarvan jij heilig overtuigd was dat dit DE match was! Zelf was ik nog niet 100% overtuigd, totdat ik het gesprek met het bedrijf gevoerd heb en duidelijk werd dat dit inderdaad een hele goede match is. Ondertussen werk ik elke dag met veel plezier bij deze nieuwe organisatie en hoop dat nog jaren te doen. Mocht ik weer op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging, ben je de eerste die ik bel!

 • JorisJoris

  Thea is oprecht betrokken bij de kandidaat. Toen Thea met mij het gesprek aanging wist ze op de juiste manier door te vragen en zo een goed profiel van mij te schetsen. Hierdoor kon ze goed inzien dat het bedrijf en ik bij elkaar zouden passen. Door haar persoonlijke steun voor en tijdens de sollicitaties kon ik me goed voorbereiden. Dankzij Thea werk ik nu met veel plezier in mijn nieuwe functie!

 • SaskiaSaskia

  Afgelopen jaar hebben wij voor het eerst samengewerkt met Thea en Toff Recruitment. Het was heel prettig samenwerken met Thea. Thea vraagt goed door en ze wist hierdoor heel goed wat wij nodig hadden en stelde binnen hele korte tijd een aantal geschikte kandidaten voor. We hebben binnen korte tijd onze vacature succesvol kunnen invullen. Thea nogmaals bedankt!

 • FrankFrank

  "Wat opvalt is dat Thea iemand is die heel persoonlijk te werk gaat. Daarnaast is ze in staat om op een prettige manier (kritische) vragen te stellen, heel goed te luisteren en door te vragen! Gevolg is dat ze me echt goed heeft leren kennen. De functie waarover ze me belde kwam én op het juiste moment én was precies hetgeen ik graag zou willen! En alleen omdat we er beiden voor de volle 100% achter stonden heeft ze me voorgesteld. Inmiddels werk ik met super veel plezier in deze nieuwe baan bij deze nieuwe werkgever. Werk jij net als ik enkele jaren in de buitendienst van farma en overweeg je een volgende stap, ga dan zeker eens met Thea praten!"

   

 • MaartenMaarten

  "Ik kende Thea al wat langer, we hadden eens eerder met elkaar gesproken en hadden af en toe contact. Het voordeel van Thea is dat ze je echt wilt leren kennen! Ze kwam op het juiste moment met een superleuke functie waar ze me alles over kon vertellen. Ze zoekt echt de verdieping en is heel persoonlijk in haar aanpak. Dit spreekt mij erg aan. Ze gaat daarbij echt voor kwaliteit. Bovendien weet ze goed te balanceren tussen kandidaat en opdrachtgever. Gedurende het  hele procedure heeft ze me goed geholpen. Dit heeft er toe geleid dat ik nu helemaal op mijn plek zit! Ik kan Toff Recruitment iedereen van harte aanraden, ook als je nog niet direct op zoek bent!"

 • KoenKoen

  "Afgelopen jaar hebben we voor het eerst met Thea samengewerkt en ze heeft mij positief verrast door haar persoonlijke, betrokken en resultaatgerichte aanpak. Op zeer korte termijn had zij 4 sterke kandidaten voor een salesfunctie en konden we een vacature binnen no-time invullen. Thea verdiept zich sterk in het functieprofiel en de organisatiecultuur en -ambitie en is m.i. daarom zo succesvol in het matchen van de juiste mensen. Complimenten en nogmaals hartelijk bedankt Thea!"

 • TobiasTobias

  "Vanaf het eerste moment heb ik het contact met Thea ervaren als heel prettig en professioneel. De gesprekken met Thea waren open en ook persoonlijk, waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde bij haar. Hierdoor had Thea snel door hoe ik de volgende stap in mijn carrière voor me zag en dankzij haar grote netwerk binnen de pharma had ze snel een passende vacature gevonden. Haar ruime ervaring heeft mij ook geholpen in de voorbereiding van de sollicitatiegesprekken. Ik zou iedereen die verder wil binnen de pharma aanraden contact op te nemen met Thea!"

 • HildeHilde
  "Het contact met Thea was prettig, doelgericht en professioneel. Thea had snel door wat mijn wensen waren. Binnen enkele weken heeft ze mij door haar ruime ervaring in de farma, uitstekend voorbereid op mijn sollicitatiegesprek. Met dank aan Thea werk ik inmiddels een maand op een functie waar ik héél enthousiast over ben!"
 • EvelienEvelien

  "Een persoonlijke benadering zonder grenzen!, dat is het eerste waar ik aan denk bij Toff Recruitment. Thea is als geen ander oprecht geïnteresseerd en betrokken! Daarnaast vind ik het sterk dat ze de LIFO - kleurenanalyse gebruikt. De uitkomst hiervan gaf haarfijn aan wat mijn sterke punten zijn en ook mijn mogelijke valkuilen. Wat mij betreft heeft ze geen betere match kunnen maken!"

 • RaymondRaymond

  "Mijn ervaringen met Toff zijn uitstekend! Voorafgaand aan de werving & selectie procedure heb ik altijd een goed gesprek met Thea gehad. Ze luistert naar de verwachtingen van de opdrachtgever en denkt mee om het profiel van de kandidaat voor de vacature duidelijk te krijgen. Vervolgens zoekt ze actief naar een passende kandidaat. Ze heeft me veel werk uit handen genomen door haar netwerk te raadplegen, gesprekken met potentiële kandidaten te voeren en adequaat te rapporteren over haar bevindingen. De laatste 2 vacatures in mijn team zijn succesvol door Toff ingevuld."

 • TwanTwan

  "Wat mij opviel is dat Thea veel selectiewerk vooraf heeft gedaan. Ze heeft onze vraag écht begrepen. Bovendien is ze niet het type dat lukraak met cv's gaat schuiven. Dit heeft ons veel werk gescheeld! Ik zou haar dan ook zeker aanbevelen aan anderen. Juist door haar zorgvuldigheid, snelle manier van schakelen en pro-actief reageren, hoop ik dat meer mensen haar weten te vinden."

 • AngelaAngela

  "Mijn ervaring met Thea is erg positief. Thea is erg betrouwbaar en probeert een duidelijk beeld van de persoon in kwestie te krijgen zodat de juiste functie wordt verkregen voor de juiste kandidaat. Ook werd informatie van de functie in kwestie erg duidelijk omschreven en klopt dit met de werkzaamheden in de praktijk. Al met al een erg prettige en snelle samenwerking met een goede passende baan als gevolg."

 • FredFred

  “In mijn BMS tijd viel Thea al op door haar gedrevenheid en alerte houding gekoppeld aan een plezierige positieve houding. Dit vond ik terug in haar nieuwe rol als recruiter. Rapportage en stiptheid zijn bij TOFF van een continu hoog niveau. De kandidaat die uiteindelijk bij ons is begonnen werkt er naar volle tevredenheid van beide partijen. Ik zou TOFF en Thea zeker aanbevelen bij collega´s.”

 • LexLex

  “Thea Offringa as owner of Toff Recruitment performed an excellent job and she demonstrated a good understanding of the pharma-sales business. Through clear communication and alignment with us she proposed several suitable candidates who we did hire within the time limits we agreed with Thea.”

 • EricEric

  “Ik heb Toff Recruitment ervaren als een heel persoonlijk, professioneel en no-nonsense bureau. Thea verdiept zich oprecht in je als persoon, luistert heel goed en vraagt door. Ze komt alleen met vacatures die écht passend zijn. Ook na de plaatsing bleven we contact houden en kon ik altijd bij haar terecht. Bij Thea is geven en nemen in balans!”

 • BarendBarend

  “Thea is een goede recruiter om mee samen te werken. Ze is deskundig, heeft veel ervaring met mensen en een goed netwerk, ook in het noorden van het land. De verwachtingen en wensen zijn snel duidelijk en worden aangepast indien nodig. Ze weet daarbij de juiste mensen te vinden zonder een overkill aan CV’s.”

 • KarelKarel

  Zeer onverwachts kwam ik in aanraking met Thea.

  Het profiel wat ze zocht maakte ze direct duidelijk en we kwamen snel tot een persoonlijk gesprek door haar flexibiliteit en een gezond gevoel van urgentie.

  Het snel schakelen, gekoppeld aan een goede intake en afstemming van de behoefte bij de opdrachtgever heeft voor mij geleid tot een prachtige baan bij het grootste oncologie bedrijf van Nederland.

  Ik wens Thea met TOFF RECRUITMENT nog veel mooie “matches”.