Je wilt toch weten met wie je in zee gaat?

Kennismaken met Thea Offringa zet zaken in beweging

Mijn naam is Thea Offringa, ik ben oprichter en eigenaar van Toff Recruitment en help de farmaceutische en aanverwante industrie bij:

 • werving en selectie
 • training en coaching
 • outplacement

Ik werk voor opdrachtgevers en kandidaten door het hele land.

 

Wat maakt  mij anders?

Met mijn ruim vijfentwintig jaar ervaring ken ik mensen binnen sales en marketing bij heel wat prachtige bedrijven in onze sector. Gesteund door mijn netwerk vergaar ik nuttige informatie en weet ik de juiste paden te betreden.

Waar mogelijk werk ik alleen, en waar nodig werk ik samen…
Dat heeft zo zijn voordelen! 

De lijnen zijn kort, dus of je nou belt als kandidaat of opdrachtgever, je krijgt altijd direct mij aan de lijn. In 9 van de 10 gevallen weet ik niet alleen precies wie je bent, maar weet ik ook al bij voorbaat waarvoor je belt.

Bovendien ben ik als ondernemer altijd bezig met mijn klanten. Ook buiten werktijd, als je het zo kunt noemen. Bij alles wat ik hoor en lees, leg ik de link naar openstaande functies, mensen die zoeken en opdrachtgevers waar wordt geschoven met plekken.

 

Soms zie ik de vulling voordat het gaatje is gevallen

Maar wees gerust, ondanks dat ben ik geen gaatjesvuller. Integendeel, zou ik willen zeggen. Ik stort me met hart en ziel in mijn werk. Een afgewezen kandidaat, dat doet míj pijn. Dus kijk ik wel uit om ‘twijfelgevallen’ in het wilde weg door te mailen.

 

Ik doe geen loze beloftes

Ook niet aan kandidaten dus. Ik doe niet alles om jouw cv op tafel bij mijn opdrachtgever te krijgen. Ik hemel jouw cv niet op als je technisch of sociaal gezien te kort komt.

 

Ik kan je wel helpen om jezelf te versterken

Met een sterker cv, een goed gevuld profiel op LinkedIn en een eerlijk advies over jouw aanpak en uitstraling kan ik je helpen om die functie zelf te pakken.

 

En voor opdrachtgevers?

Voor hen ben ik waarschijnlijk vooral anders dan anderen. Zo werk ik slechts aan een beperkt aantal opdrachten tegelijk. Dit zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk met alleen de béste kandidaat/kandidaten aan tafel zit. Dit scheelt je zowel tijd als energie…Daarnaast worden de kosten al vooraf duidelijk gemaakt, dus geen verrassingen achteraf. Standaard vindt een referentieonderzoek plaats en ook zul je van iedere kandidaat een ‘persoonlijkheidsanalyse‘ ontvangen. Voor dit laatste wordt de LIFO-methode gebruikt (ik ben licentiehouder voor deze methode) en deze bied ik gratis aan. Tenslotte, ook na de start van de kandidaat houden we contact zodat ik zeker weet dat de juiste kandidaat op de juiste plek terecht is gekomen! Daarvoor geef ik graag garantie!

 

 

Waarom kiezen voor Thea Offringa?

Misschien spreekt mijn open, eerlijke en persoonlijke aanpak jou aan, of het feit dat ik NLP toepas in mijn werk. Of je vindt het fijn dat ik als coach de kandidaten ook begeleid tijdens het hele proces. Het zou ook kunnen dat je uitsluitend wilt werken met partners die je kent (bijvoorbeeld omdat we collega’s zijn geweest) of omdat je via via goede berichten hebt gehoord over toff. En mochten we elkaar nog niet kennen, dan leer ik je graag kennen.

 

Nog meer weten over Thea Offringa? Komt ‘ie:

 • Woonachtig in Beetsterzwaag
 • Diploma VWO- B behaald met vakkenpakket: nederlands, engels, scheikunde, natuurkunde, biologie, wiskunde en economie
 • Afgestudeerd aan Hanze Hogeschool, HBO commerciële economie
 • In Rotterdam gaan wonen voor mijn eerste baan: Cas Coding Officer bij ICI Europe te Rozenburg
 • Daarna overstap naar farma als Market Researcher bij ICI-Farma, Ridderkerk
 • Rayon Manager bij MSD (1990-2007); zowel in het zuiden als in het noorden gewerkt
 • Mijn kennis uitgebreid bij Bristol-Myers Squibb (2007-2011)
 • Toff Recruitment gestart in 2011

Bijscholing: naast talrijke trainingen op het vlak van verkoop en communicatie, Public Relations 1, NIMA B, Post- HBO Loopbaan Coach, NLP Practitioner.

Licentiehouder: LIFO®- persoonlijkheidsanalyse
Getrouwd met Douwe, moeder van Ruben en Maxine.

Naast werk, gezin en hardlopen (ook met hond Moro) houd ik mij graag bezig met de inrichting van ons huis, lees ik graag boeken over gedrag & communicatie en houd ik van gezelligheid.

 

En nu?

Jij weet het nodige van mij.
Ik zou jou ook graag leren kennen, dus nodig me uit voor een gesprek of schrijf je in als kandidaat.
Samen komen we verder!

 • HanHan

  Toff (Thea) is een erg gedreven recruiter waarbij een goede match van twee kanten altijd voorop staat. Door haar jarenlange ervaring heeft ze een goede kijk op mensen ontwikkeld en kan ze putten uit een uitgebreid netwerk. Thea denkt goed mee met haar opdrachtgevers en is transparant over zowel de sterktes als de eventuele verbeterpunten van haar kandidaten.

  Ik kan Toff recruitment dan ook zeker aanbevelen.

 • GamzeGamze
  As a new-comer to the Netherlands, my journey of job searching was relatively challenging. Now, I fortunately ended up in a company with a solid culture where I work happily surrounded by an engaged and productive team. It all started with a call from Thea.
  What distinguishes my experience with Thea is her human-focussed yet proffesional style. She takes into account both employer's and employee's characteristics, preferences and conditions in order to find the best match. During the interviews you feel understood thanks to her genuine interest supported by in-depth questioning. I especially appreciate how she contributed to my personal development with her continuous feedbacks throughout the process even though this is not what is expected from a recruiter. For Thea, her job is not finished once the contract is signed. She keeps checking if I am doing good in my new job which makes it clear that she feels responsible for whole journey of the candidate and the employee.
  It was a real pleasure for me to collaborate with a proffesional like Thea who conducts her job with such a passion and dedication!
 • RoyRoy

  Thea luistert goed naar de behoefte van de klant en vraagt naast inhoud ook goed door op de potentiële match met de organisatie. Hierdoor kwamen binnen een week enkele sterke kandidaten naar voren die kwa profiel allen binnen onze organisatie hadden kunnen werken.

  De combinatie van competentie en persoonlijkheid gaven al snel de doorslag, waardoor het continu schuiven van Cv's overbodig bleek. Dit zegt veel over het strakke voorwerk dat Thea verricht en over de snelheid waarmee Thea zéér geschikte kandidaten weet aan te dragen.

  Thea haar ervaring en persoonlijke aanpak laten duidelijk hun waarde zien!

 • LeonieLeonie

  Thea, je bent een echte volhouder die door goed te luisteren naar mij als kandidaat een echte passende functie heeft gevonden. Al jaren hebben we contact via LinkedIn en zo af en toe kwam je met een functie die in mijn ogen net niet paste. Totdat die ene functie kwam, waarvan jij heilig overtuigd was dat dit DE match was! Zelf was ik nog niet 100% overtuigd, totdat ik het gesprek met het bedrijf gevoerd heb en duidelijk werd dat dit inderdaad een hele goede match is. Ondertussen werk ik elke dag met veel plezier bij deze nieuwe organisatie en hoop dat nog jaren te doen. Mocht ik weer op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging, ben je de eerste die ik bel!

 • JorisJoris

  Thea is oprecht betrokken bij de kandidaat. Toen Thea met mij het gesprek aanging wist ze op de juiste manier door te vragen en zo een goed profiel van mij te schetsen. Hierdoor kon ze goed inzien dat het bedrijf en ik bij elkaar zouden passen. Door haar persoonlijke steun voor en tijdens de sollicitaties kon ik me goed voorbereiden. Dankzij Thea werk ik nu met veel plezier in mijn nieuwe functie!

 • SaskiaSaskia

  Afgelopen jaar hebben wij voor het eerst samengewerkt met Thea en Toff Recruitment. Het was heel prettig samenwerken met Thea. Thea vraagt goed door en ze wist hierdoor heel goed wat wij nodig hadden en stelde binnen hele korte tijd een aantal geschikte kandidaten voor. We hebben binnen korte tijd onze vacature succesvol kunnen invullen. Thea nogmaals bedankt!

 • FrankFrank

  "Wat opvalt is dat Thea iemand is die heel persoonlijk te werk gaat. Daarnaast is ze in staat om op een prettige manier (kritische) vragen te stellen, heel goed te luisteren en door te vragen! Gevolg is dat ze me echt goed heeft leren kennen. De functie waarover ze me belde kwam én op het juiste moment én was precies hetgeen ik graag zou willen! En alleen omdat we er beiden voor de volle 100% achter stonden heeft ze me voorgesteld. Inmiddels werk ik met super veel plezier in deze nieuwe baan bij deze nieuwe werkgever. Werk jij net als ik enkele jaren in de buitendienst van farma en overweeg je een volgende stap, ga dan zeker eens met Thea praten!"

   

 • MaartenMaarten

  "Ik kende Thea al wat langer, we hadden eens eerder met elkaar gesproken en hadden af en toe contact. Het voordeel van Thea is dat ze je echt wilt leren kennen! Ze kwam op het juiste moment met een superleuke functie waar ze me alles over kon vertellen. Ze zoekt echt de verdieping en is heel persoonlijk in haar aanpak. Dit spreekt mij erg aan. Ze gaat daarbij echt voor kwaliteit. Bovendien weet ze goed te balanceren tussen kandidaat en opdrachtgever. Gedurende het  hele procedure heeft ze me goed geholpen. Dit heeft er toe geleid dat ik nu helemaal op mijn plek zit! Ik kan Toff Recruitment iedereen van harte aanraden, ook als je nog niet direct op zoek bent!"

 • KoenKoen

  "Afgelopen jaar hebben we voor het eerst met Thea samengewerkt en ze heeft mij positief verrast door haar persoonlijke, betrokken en resultaatgerichte aanpak. Op zeer korte termijn had zij 4 sterke kandidaten voor een salesfunctie en konden we een vacature binnen no-time invullen. Thea verdiept zich sterk in het functieprofiel en de organisatiecultuur en -ambitie en is m.i. daarom zo succesvol in het matchen van de juiste mensen. Complimenten en nogmaals hartelijk bedankt Thea!"

 • TobiasTobias

  "Vanaf het eerste moment heb ik het contact met Thea ervaren als heel prettig en professioneel. De gesprekken met Thea waren open en ook persoonlijk, waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde bij haar. Hierdoor had Thea snel door hoe ik de volgende stap in mijn carrière voor me zag en dankzij haar grote netwerk binnen de pharma had ze snel een passende vacature gevonden. Haar ruime ervaring heeft mij ook geholpen in de voorbereiding van de sollicitatiegesprekken. Ik zou iedereen die verder wil binnen de pharma aanraden contact op te nemen met Thea!"

 • HildeHilde
  "Het contact met Thea was prettig, doelgericht en professioneel. Thea had snel door wat mijn wensen waren. Binnen enkele weken heeft ze mij door haar ruime ervaring in de farma, uitstekend voorbereid op mijn sollicitatiegesprek. Met dank aan Thea werk ik inmiddels een maand op een functie waar ik héél enthousiast over ben!"
 • EvelienEvelien

  "Een persoonlijke benadering zonder grenzen!, dat is het eerste waar ik aan denk bij Toff Recruitment. Thea is als geen ander oprecht geïnteresseerd en betrokken! Daarnaast vind ik het sterk dat ze de LIFO - kleurenanalyse gebruikt. De uitkomst hiervan gaf haarfijn aan wat mijn sterke punten zijn en ook mijn mogelijke valkuilen. Wat mij betreft heeft ze geen betere match kunnen maken!"

 • RaymondRaymond

  "Mijn ervaringen met Toff zijn uitstekend! Voorafgaand aan de werving & selectie procedure heb ik altijd een goed gesprek met Thea gehad. Ze luistert naar de verwachtingen van de opdrachtgever en denkt mee om het profiel van de kandidaat voor de vacature duidelijk te krijgen. Vervolgens zoekt ze actief naar een passende kandidaat. Ze heeft me veel werk uit handen genomen door haar netwerk te raadplegen, gesprekken met potentiële kandidaten te voeren en adequaat te rapporteren over haar bevindingen. De laatste 2 vacatures in mijn team zijn succesvol door Toff ingevuld."

 • TwanTwan

  "Wat mij opviel is dat Thea veel selectiewerk vooraf heeft gedaan. Ze heeft onze vraag écht begrepen. Bovendien is ze niet het type dat lukraak met cv's gaat schuiven. Dit heeft ons veel werk gescheeld! Ik zou haar dan ook zeker aanbevelen aan anderen. Juist door haar zorgvuldigheid, snelle manier van schakelen en pro-actief reageren, hoop ik dat meer mensen haar weten te vinden."

 • AngelaAngela

  "Mijn ervaring met Thea is erg positief. Thea is erg betrouwbaar en probeert een duidelijk beeld van de persoon in kwestie te krijgen zodat de juiste functie wordt verkregen voor de juiste kandidaat. Ook werd informatie van de functie in kwestie erg duidelijk omschreven en klopt dit met de werkzaamheden in de praktijk. Al met al een erg prettige en snelle samenwerking met een goede passende baan als gevolg."

 • FredFred

  “In mijn BMS tijd viel Thea al op door haar gedrevenheid en alerte houding gekoppeld aan een plezierige positieve houding. Dit vond ik terug in haar nieuwe rol als recruiter. Rapportage en stiptheid zijn bij TOFF van een continu hoog niveau. De kandidaat die uiteindelijk bij ons is begonnen werkt er naar volle tevredenheid van beide partijen. Ik zou TOFF en Thea zeker aanbevelen bij collega´s.”

 • LexLex

  “Thea Offringa as owner of Toff Recruitment performed an excellent job and she demonstrated a good understanding of the pharma-sales business. Through clear communication and alignment with us she proposed several suitable candidates who we did hire within the time limits we agreed with Thea.”

 • EricEric

  “Ik heb Toff Recruitment ervaren als een heel persoonlijk, professioneel en no-nonsense bureau. Thea verdiept zich oprecht in je als persoon, luistert heel goed en vraagt door. Ze komt alleen met vacatures die écht passend zijn. Ook na de plaatsing bleven we contact houden en kon ik altijd bij haar terecht. Bij Thea is geven en nemen in balans!”

 • BarendBarend

  “Thea is een goede recruiter om mee samen te werken. Ze is deskundig, heeft veel ervaring met mensen en een goed netwerk, ook in het noorden van het land. De verwachtingen en wensen zijn snel duidelijk en worden aangepast indien nodig. Ze weet daarbij de juiste mensen te vinden zonder een overkill aan CV’s.”

 • KarelKarel

  Zeer onverwachts kwam ik in aanraking met Thea.

  Het profiel wat ze zocht maakte ze direct duidelijk en we kwamen snel tot een persoonlijk gesprek door haar flexibiliteit en een gezond gevoel van urgentie.

  Het snel schakelen, gekoppeld aan een goede intake en afstemming van de behoefte bij de opdrachtgever heeft voor mij geleid tot een prachtige baan bij het grootste oncologie bedrijf van Nederland.

  Ik wens Thea met TOFF RECRUITMENT nog veel mooie “matches”.

Thea Offringa

 

info@toffrecruitment.nl
KvK 51539381
btw NL1078.58.095.B01

Over Toff 

 • werving en selectie
 • LIFO-training en coaching
 • outplacement